TAMK Finna on vanhentunut, siirry käyttämään uudempaa TuniLib-palvelua.

Haku Tampereen kirjastoista

Tampereen yliopiston kirjasto

Tampereen yliopiston kirjaston aineistot löytyvät Andor-hakupalvelun Tamcat-kirjastoluettelosta. Jos haluat käyttää jotain Tampereen yliopiston hankkimaa tietokantaa tai e-lehteä, se onnistuu menemällä paikan päälle Linna-kirjastoon keskustakampuksella tai Arvo-kirjastoon Kaupin/TAYSin kampuksella (yhteystiedot). Tampereen yliopiston kirjaston hankkimat tietokannat löytyvät tietokantalistasta ja yksittäisiä e-lehtiä voi etsiä Andorin e-lehtilistasta.

Tampereen yliopiston yhteydessä toimivan Tietoarkiston (aiempi Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto) tutkimusaineistot löytyvät palveluportaali Ailasta.

Tampereen yliopiston elektronisia opinnäytteitä, väitöskirjoja ja julkaisuja voit etsiä yliopiston TamPub-julkaisuarkistosta.

Tampereen teknillisen yliopiston kirjasto

Tampereen teknillisen yliopiston kirjaston aineistot löytyvät Tutcat-kirjastoluettelosta. Jos haluat käyttää jotain Tampereen teknillisen yliopiston hankkimaa tietokantaa tai e-lehteä, se onnistuu menemällä paikan päälle TTY:n kirjastoon Kampusareenassa Hervannassa (yhteystiedot). Teknillisen yliopiston kirjaston hankkimat tietokannat löytyvät tietokantalistasta ja yksittäisiä e-lehtiä voi etsiä Andorin e-lehtilistasta.

Tampereen teknillisen yliopiston elektronisia opinnäytteitä (diplomitöitä) voit etsiä TTY:n TUT DPub -julkaisuarkistosta, väitöskirjoja ja muita julkaisuja puolestaan TUTCRIS-tutkimustietojärjestelmästä.

Monihaku Tampereen kirjastoista

TAMK Finnassa voit hakea samalla kertaa TAMKin kirjaston, Tampereen yliopiston kirjaston, Tampereen teknillisen yliopiston kirjaston ja PIKI-kirjastojen aineistoista sekä Tietoarkiston tutkimusaineistoista välilehdellä Paikallisia kirjastoja.